NIEUWS

« Terug

Informatiebijeenkomst Wet arbeidsmarkt in balans

WAB.png20 jun

Op 28 mei 2019 heeft de Eerste Kamer het voorstel voor de Wet arbeidsmarkt in balans aangenomen en de wet is op 19 juni jl. gepubliceerd. De Wet Arbeidsmarkt in balans wijzigt het arbeidsrecht vanaf 1 januari 2020 en heeft daarom belangrijke gevolgen voor de bedrijfsvoering.

Op 4 juli van 14.00 tot 16.30 uur organiseren de VSCD en WNP in samenwerking met de andere brancheverenigingen vertegenwoordigd in de Federatie Cultuur een informatiemiddag over de Wet arbeidsmarkt in balans. Onze preferred supplier Stadhouders Advocaten zal ons meenemen door de nieuwe wetgeving.

Wat en waarover?

De informatiebijeenkomst geeft inzicht in wat de Wet arbeidsmarkt in balans inhoudt en welke gevolgen de wet heeft voor podia en haar werknemers. De Wab is de opvolger van de Wet werk en zekerheid (WWZ) en wijzigt onder andere de regels voor oproepkrachten, aantal arbeidsovereenkomsten en de duur ervan, de WW-premie, zelfde arbeidsvoorwaarden voor payrollers en de transitievergoeding.

Wanneer?

Donderdag 4 juli.

Hoe laat?

Van 14.00 tot 16.30.

Waar?

Theater Aan de Slinger in Houten. 

Voor wie?

Directies en HR-medewerkers van VSCD-leden en WNP-leden zijn van harte welkom.

Meld je aan!

Meld je aan via werkgeversvereniging@vscd.nl onder vermelding van 'Aanmelding WAB 4 juli'. Wees er snel bij! Er is genoeg (maar beperkt) plek. Deelname is gratis.

« Terug

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

A-lab, Lab 0.08
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

T  020 792 0299
E  werkgeversvereniging@vscd.nl

Scroll naar boven