NIEUWS

« Terug

Voortgang Arbeidsmarktagenda culturele en creatieve sector

Arbeidsmarktagenda.jpg28 feb

Op 7 februari 2018 heeft een eerste bijeenkomst met de regiegroep en alle aanjagers van de Arbeidsmarktagenda plaatsgevonden.

In de op 14 november 2018 aan de minister aangeboden ‘Arbeidsmarktagenda culturele en creatieve sector’ staan 21 agendapunten. De WNP was via de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties en Cultuurconnectie betrokken bij de totstandkoming van deze agenda. Bij elk agendapunt wordt vermeld wie of welke organisatie de 'aanjager' is, oftewel wie degene is die ervoor zorgt dat het agendapunt ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. De regiegroep van de Arbeidsmarktagenda  waarin Evert Verhulp, kroonlid van de Sociaal Economische Raad, zitting heeft, 'jaagt' vervolgens de aanjagers weer 'op'. 

Op 7 februari 2018 heeft een eerste bijeenkomst met de regiegroep en alle aanjagers van de Arbeidsmarktagenda plaatsgevonden. Daar hebben een aantal ‘aanjagers’ hun voornemens en plannen gepresenteerd. Beleidsmedewerker Anne Marie ’t Hart is ook op enkele agendapunten dossierverantwoordelijke. De snelheid waarmee de agenda wordt uitgevoerd, zal per agendapunt verschillen. De WNP zal haar leden regelmatig berichten over de actualiteiten rondom de Arbeidsmarktagenda. Met vragen kunt u terecht bij werkgeversvereniging@vscd.nl

« Terug

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

A-lab, Lab 0.08
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

T  020 792 0299
E  werkgeversvereniging@vscd.nl

Scroll naar boven