NIEUWS

« Terug

P&O Netwerk Nederlandse Podia

nieuws-werkgeluk-wnp.jpg12 okt

Op 12 oktober 2017 heeft er weer een bijeenkomst van het P&O Netwerk Nederlandse Podia plaatsgevonden. Deze keer waren de leden van het netwerk te gast bij Plaza Futura (Natlab) in Eindhoven.

Actualiteiten
Anne Marie ’t Hart, beleidsmedewerker bij de WNP, besprak met de aanwezigen de nieuwe cao Nederlandse Podia 2017-2019. U kunt hier de presentatie bekijken. Ook heeft zij de voor het netwerk relevante onderwerpen uit het Regeerakkoord toegelicht.

Werkgeluk
Na de pauze gaf Harold Briels van Kolibrie HRM een workshop over ontwikkeling en inzicht in het menselijk kapitaal en het belang van werkgeluk: ‘Happy People, better for business’. Overheden en bedrijven kunnen niet meer om het thema werkgeluk heen. De wetenschappelijke bewijzen zijn overduidelijk: mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, innovatiever en meer bevlogen dan hun minder gelukkige collega’s. Gelukkige medewerkers dragen tevens bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid - met betere (bedrijfs)resultaten tot gevolg. Wie meer wil weten kan terecht op de website Happy people.

De deelnemers gaven aan dat zij veel waarde zien in het netwerk en dit graag continueren. Daar is de WNP erg blij mee. Ook voor de WNP is het netwerk waardevol. In 2018 vinden er daarom nieuwe bijeenkomsten plaats.

« Terug

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

A-lab, Lab 0.08
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

T  020 792 0299
E  werkgeversvereniging@vscd.nl

Scroll naar boven